Rólunk

Picture1

A Tarjáni Gyermektábor, 1976-ben került átadásra. A szálláshely eredetei funkciója szerint szabadidős és gyermek napközis táborként üzemelt. Az évek során változó igényeknek és lehetőségeknek köszönhetően mára komplex vendéglátó szerepet látunk el a térségben. 

Picture2Salgótarján Megyei Jogú Város Magyarország északi részén helyezkedik el, Nógrád megye székhelye és egyben legnagyobb városa. A Karancs-, Cserhát és a Medves által körülölelt Völgyváros számos lehetőséget kínál a természet szerelmeseinek. Számos turistaútvonal szeli át a környező hegyeket és ad lehetőséget az erdei környezet felfedezésére gyalogosan és kerékpárral egyaránt. Túrázásunk alatt hallhatóvá válik a természet, a folyók és források csobogása testközelből csodálhatjuk meg az itt élő állat és növényvilágot.

A tábort övező parkerdő mintegy 2,5 hektáron, a természet ölelésében helyezkedik el. Táboraink évről-évre változatos tematikával és programkínálattal várják az érdeklődőket. Az állandó táborokon túl szervezett óvodai, iskolai és felnőtt csoportok számára biztosítunk szálláshelyet, étkezést és programlehetőségeket. A szállás komplexitása számos területen megmutatkozik, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal minden korosztály számára élményekben gazdag kikapcsolódást kínálunk. A tábor belső és külső kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas rendezvények, családi és baráti összejövetelek megrendezésére. A pihenőpark területén kialakított tűzrakóhely és kemence tökéletes lehetőséget kínál a hagyományos ízvilág kedvelőinek.


Szállásunkról

Táborunk területén maximálisan 170 fő részére tudunk szállást biztosítani. A szezonális jelleggel működő faházainkban (tavasztól a fagyok beálltáig) 116 fő elhelyezésére van lehetőség. A téliesített kőépület egész évben várja a pihenésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket. Az épület 54 fő számára biztosít férőhelyet 2 illetve 8 ágyas szobákkal. Akadálymentesített szobával és mosdóval egész évben állunk vendégeink rendelkezésére.

fahazakFaházak (szezonálisan):

Táborunk négy faházzal rendelkezik, ahol 4 és 6 ágyas szobákban van lehetőségünk vendégeink elhelyezésére. A vizesblokkok külön épületben, a házak szomszédságában található.

 - A faház: 5db 6 ágyas szoba
 - B faház: 4db 6 ágyas és 1db 4 ágyas szoba
- C faház: 4db 6 ágyas és 1db 4 ágyas szoba
- D faház: 5db 6 ágyas szoba


koepuletKőépület (egész évben nyitva):

Téliesített kőépületünk egész ébenen 54 fő számára, 9 szobával biztosít szálláslehetőséget. Az épület akadálymentesített, így mozgássérült vendégeink számára is komfortos megoldás. A vizesblokkok és a közösségi társalgó a szobákat összekötő folyosóról érhető el.

 

 

szobakSzobák:

- 6 db 8 ágyas szoba
- 3 db 2 ágyas szoba
- 1db Közösségi társalgó

 

teakonyhaTeakonyha:

Szállásvendégeink számára jól felszerelt 30-50 fős teakonyha áll rendelkezésre a főépületben. A konyha felszereltsége bármely étel elkészítésére, melegítésre és főzésre lehetőséget biztosít.

Felszereltség: gáztűzhely, hűtőszekrény, sütő, mikro, kávéfőző, mosogató, edények és étkészletek
Szolgáltatások


kaja1Étkezés
:

150 fő befogadására alkalmas éttermünk kínálatával minden igényt szeretnénk kielégíteni. Változatos ételsorral és ízletes ételekkel várjuk vendégeinket. Előzetes egyeztetés alapján személyre szabott ellátást nyújtunk ételintoleranciás (laktózmentes, gluténmentes, glükózmentes) diétázó és vegetáriánus vendégeink számára. Kínálatunkban a hagyományos ízek mellett a modern fogások egyaránt megtalálhatók.


kaja3A pihenőpark területén kialakított tűzrakóhely lehetőséget biztosít hangulatos szabadtéri sütögetéshez, illetve bográcsozáshoz.

A tábor területén épített kemence szakmai vezető segítségével kiváló lehetőséget biztosít hagyományos kenyérlángos, házi kenyér és kemencés ételek elkészítéséhez.


kaja2Rendezvények:

A tábor felszereltségének és kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas különböző rendezvények, céges- és családi események szervezésére. Komplex szolgáltatásainknak köszönhetően igényekre szabott ellátást és szállást tudunk biztosítani az itt lebonyolított programok résztvevői számára. Igény esetén segítséget nyújtunk a rendezvény programjainak kitalálásában és megvalósításában, a terem feldíszítésében és a technikai berendezések megfelelő beállításában egyaránt. Egy napos programok, rendezvények, sportvetélkedők stb. lebonyolítását étkezéssel együtt maximum 1500 főig tudjuk vállalni.
Erdei iskola és óvoda

iskolaovoda  Hegyek- völgyek világa 1.-4. osztály               Felfedezzük a világot I-II.            
Közelebb a csillagokhoz 5.-8. osztály                                                                

Táborunk komplex erdei óvoda és iskola szolgáltatóként működik. Kidolgozott modulokat és programokat kínálunk óvodai csoportok, illetve általános iskolások számára. A meglévő variációkon túl lehetőség van egyedi programcsomagok összeállítására is.


További programkínálatunk a tábor területén

 

kukkerCsillagles:
Esténként, tiszta időben szakmai vezető segítségével tanulmányozhatjuk az éjszakai égboltot. Bátran ajánljuk minden korosztály számára ezt a nem hétköznapi programot, hiszen ezáltal egy életre szóló élménnyel gazdagodik kicsi és nagy egyaránt. A programon való részvételhez minimum 20 fő szükséges.

Íjászbemutató:
A Tarjáni Íjász Egyesület szervezésében lehetőséget biztosítunk az íjászat kipróbálására is. Ez a régi hagyományokkal bíró, nemes sport nagy népszerűségnek örvend a táborozók körében. A szakmai vezetővel szervezett program kb. 1,5-2 órát vesz igénybe.

Túraútvonalak:
A tábor területe számos turistaútvonal kiindulópontjaként szolgál. Különböző nehézségi fokú és hosszúságú túrák között minden korosztály megtalálja a számára ideális lehetőséget. A természetes környezet, a hegyvidékes, erdős táj és a tiszta levegő élményekben gazdag kikapcsolódás lehet a természet kedvelői számára. A túraútvonalakhoz igény esetén és térítési díj ellenében túravezetőt tudunk biztosítani.

Kerékpáros túrák:
Bringabarát szállásként különböző nehézségi fokú és hosszúságú kijelölt kerékpáros útvonalakkal várjuk kedves vendégeinket. Azok számára, akiknek nem áll rendelkezésükre kerékpár, kölcsönzési lehetőséget biztosítunk a tábor területén. A kerékpárok tárolására zárt helyiségben, térítésmentesen van lehetőség.

Kézműves foglalkozások, csoportos programok:
A programok megvalósításához három zárt közösségi helyiség, TV-szoba és két szabadtéri foglalkoztató áll rendelkezésre, a vendégek igényeinek megfelelően. A kézműves programok szervezésében és megvalósításában igény esetén segítséget és szakmai programvezetőt biztosítunk.

Kempingezési lehetőség:
A tábor parkjában előzetes egyeztetés után sátorhely kialakítható és igénybe vehető.

Szabadidős kínálatunk továbbá:
Wi-fi, csocsó, lengő teke, labdajátékok, ping-pong

Akik jártak már nálunk megerősíthetik, hogy a Tarjáni Gyermektáborban jól érezték magukat.
A tábor kényelmes szálláshelyeivel, környezetének nyugalmával szolgálja vendégei pihenését és zavartalan kikapcsolódását.

P1020313a

Kapcsolat

Tel: +36 (32) 431-140

Mobil: +36 (30) 549-4239 | +36 (30) 549-4209

E-mail: info@tarjantabor.hu

Erdei iskola

iskola

Erdei óvoda

ovoda

Facebook

fb ikon